Muzikanti i bie 70 instrumenteve të ndryshme nga dhoma e gjumit! (VIDEO)

Një muzikant ka luajtur tashmë me rezultatet e të gjithë anëtarëve të orkestrës e përbërë nga 70 muzikantë nga dhoma e tij e gjumit.

Si është e mundur? Ben Morffit 24, nga  Yorkshire në një mënyrë komike regjistron veten duke ekzekutuar në 70 instrumente të ndryshme, trnamseton TetovaSot.

Që më pas ai e ka montuar videon të duket sikur ai përbën të gjithë orkestrën, bashkë me dirigjentin.

I riu ka përdorur efekte speciale, dhe videoja është regjistruar në dhomën e tij të gjumit.

Gjithçka do të bëhet më e qartë kur ju të shikoni videon e tij.

https://www.youtube.com/watch?v=_pI9EQB6WzE

- Advertisement -

MË TË FUNDIT