Mustafa: Fuqimisht përkrah institucionet turke të dala nga vota me vullnetin e qytetarëve

Në këto moment sfiduese për Turqinë, fuqimisht përkrah institucionet e dala nga vota me vullnetin e qytetarëve të këtij vendi mik të Kosovës. Në shoqëritë demokratike me shtetin qeverisin ata që kanë marrë mandatin nga populli. Uroj që sa më shpejtë të stabilizohet gjendja në Turqi dhe të mos ketë viktima të pafajshme, shkruan Mustafa ne rrjetin social facebook.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT