Mushkolaj: LDK e ka pjesën e fajit për kapjen e shtetit

Analisti politik Imer Mushkolaj tha se koalicioni i mundshëm mes VV dhe LDK nuk do të jetë koalicion i shpresës.

Sipas tij nëse bëhet Vjosa Osmani kryeministre nuk do të ketë shpresë për qytetarët e Kosovës pasi që partia e saj për 13 vjet e ka mbyt shpresën në këtë vend.
Mushkolaj tha se partia nga vjen Vjosa Osmani është pjesë e krimit, korrupsionit dhe nepotizmit.

LDK sipas tij vazhdon ta ketë pjesën e saj të përgjegjësisë për kapjen e shtetit.

Mushkolaj nuk beson që këto dy parti do të bëjnë koalicion parazgjedhor.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT