Murgjit shqetësohen për shkak të grafiteve “ISIS” në muret e Kishës Ortodokse në Prishtinë

Radio Televizioni i Vojvodinës njofton se grafite “ISIS po vjen” janë shkruar në murin e kishës Shën Nikolla në Prishtinë.

Këto mbishkrime, sipas këtij televizioni që e citon RTK2, më së pari janë vërejtur nga ushtarët e KFOR’it italian të cilët dy herë në javë patrullojnë objektin.

Murgu i kishës i Darko Marinkoviq thekson se për këtë është informuar para disa ditësh dhe se rastin e ka paraqitur në Policinë e Kosovës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT