Mund të hyni në kafene në Holandë dhe të dilni nga ajo në Belgjikë

Njëri ndër kufijtë më karakteristikë që ndan dy vende është edhe ai ndërmjet Holandës dhe Belgjikës.

Ndarja në mes të Holandës dhe Belgjikës duket mjaft e thjeshtë, por është e vërtetë mjaft e ndërlikuar.

Në fakt, qyteti i Baarle është i shtrirë pikërisht në kufi, i cili jo vetëm që ndanë kafene dhe restorante, por edhe shtëpitë dhe oborret.

Në këtë mënyrë, teorikisht, ju mund të jetoni në Belgjikë, por të flini në Holandë, ose anasjelltas.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT