Mrekulli! Mure oborri nga kjo kompani shqiptare (FOTO)

Bauhaus Goni është një kompani shqiptare në Maqedoni, shkruan Drenicapress.info

Është shumë e mirë në projektimin dhe rregullimin e oborreve dhe mureve zbukuruese.

Disa të tilla, mund t’i shihni në fotografitë e mëposhtme:

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

Fotografia e Bauhaus GONI  - Veleshtë

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT