Mot me shi/ Aksident në rrugën Komoran – Prishtinë

Sot në Kosovë po mbretëron një mot jo i qëndrushëm, për këtë një numër i madh i aksidenteve kanë ndodhur në vend.

Një veturë në magjistralen Prishtinë-Pejë, saktësisht te Kroi i Mbretit, ka rrëshqitur nga rruga dhe është aksidentuar.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT