Mos i hudhni shishet e plastikes, shfrytëzoni për këto punë (foto)

Mos i hudhni shishet e plastikës, ngase prej tyre mund të përfitoni edhe disa “shërbime” tjera.

Mund të mbjellni qep dhe perime tjera, si dhe mund ta zbukuroni ballkonin tuaj me lule.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT