Mori pjesë në “It’s My Love” si opinioniste, thotë se ishte përvojë e keqe

Në një lidhje direkte nga Zvicra për “#Gjesi”, Jetmira Avdili, e njohur së fundmi si pjesëmarrëse në rolin e panelistes në “It’s my love”, ka folur për përvojën e saj aty.

Tha se konkurrentët ishin të kujdesshëm ndaj saj dhe e kanë mirëpritur dhe për këtë e konsideron përvojë të mirë. Por, jo vetëm kaq. Ajo e cilësoi edhe si përvojë të keqe për disa arsye.

Detajet mund t’i kuptoni në intervistën më poshtë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT