Momenti i përplasjes së Edita Tahirit me Hotin e Mustafën (VIDEO)

Ministrja e Dialogut në largim, Edita Tahiri, në mbledhjen e sotme të Qeverisë është përplasur verbalisht me ministrin në largim, Avdullah Hoti, dhe kryeministrin në largim Isa Mustafën.

Edita Tahiri ka kërkuar alokimin e mjeteve për zyrat e gjendjes civile në Zubin Potok, Zveçan e Leposaviq dhe ka akuzuar ministrin Hoti se nuk po ndan mjete për zbatimin e marrëveshjeve për tabelat e veturave.

Për të njëjtën çështje, Tahiri është përplasur verbalisht edhe me kryeministrin në largim, Isa Mustafa.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT