Në kuadër të operacioneve të sigurisë së brendshme, ekipet e Operacioneve Speciale të Xhandarmërisë dhe Ekipet e Operacioneve Speciale të Policisë , zhvilluan një operacion të përbashkët në fshatin Tutak.

Ndërsa policia turke afrohej pranë një shtëpie sulmohen me breshëri automatiku duke i zënë në befasi.

Për më shumë shikojeni videon: