Momenti kur Messi i “trullavi” Boatengin dhe Nojerin (video)

 

Lionel Messi ka shënuar golin e dytë për Barcelonën pas një veprim fenomenal që dinë vetëm ai. “Pleshti” kaloi me lehtësi Boatengun dhe parabolloi Nojerin e “pamposhtur”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT