Deputeti i Nismës, Haxhi Shala, në një intervistë të mbrëmshme ndër të tjera tha se mori vendim ta votojë qeverinë Hoti vetëm që të mos i shohë “Haki Abazët” në qeveri.

Duke iu referuar një interviste të Haki Abazit ku ai akuzon Thaçin, Shala tha se për ‘këtë e ka votuar qeverinë Hoti’.

Mirëpo, po të njëjtit mbrëmë rastisën të qëllojnë bashkë në Debat Plus në RTV Dukagjini.

Në fund, ata takohen në korridoret e televizionit, dhe sjellja mes tyre duket mjaft miqësore, përkundër deklaratave të fundit.

Në fakt, është vetë Haxhi Shala i cili ia zgjat dorën Haki Abazit, i cili më pas e përshëndet me grusht, kjo në kuadër të masave mbrojtëse ndaj pandemisë

Shikoni videon: