Moderatores shqiptare, Alketa Vejsiu i ka bërë vaki diçka e pazakontë deri sa ishte në plazh.

Disa dhija i kanë bërë një vizitë çadrës ku po qëndronte dhe ia kanë ngrënë ushqimet që i kishte aty.

Videon e ka publikuar moderatorja ku ka shkruar: “Kjo s’me kishte ndodhur ndonjehere. Ben plazh, vjen e paftuar me konfidence te plote dhe ha macaroons pa leje, iken si Zonje, fton dhe shoqet”.

Për më shumë shikojeni videon e mëposhtme.