Modeli ri i Bugatti Chiron, mund t’i ketë katër dyer (Foto)

Sipas disa burimeve, Bugatti do ta nxjerr një Chiron të ri, që do t’i ketë katër dyer.

Në fakt, kjo veturë sportive dhe luksoze do të jetë një kombinim me modelin Galibier, që është lansuar më 2009.

Nuk dihet saktë, por besohet se nuk ky Chiron do të dalë nga linjat e mëparshme, por do të jetë më i gjatë, me dy dyer më shumë dhe sigurisht më shumë vend për udhëtarë.

Pos këtyre ndryshimeve, Bugatti është duke konsideruar që kjo makinë e re të lëvizë e tëra me rrymë. /Telegrafi/

Modeli ri i Bugatti Chiron mund ti kete kater dyer foto 2

Modeli ri i Bugatti Chiron mund ti kete kater dyer foto 3

Modeli ri i Bugatti Chiron mund ti kete kater dyer foto 4

Modeli ri i Bugatti Chiron mund ti kete kater dyer foto 5

- Advertisement -

MË TË FUNDIT