Veprimi i këtij njeriu është bërë viral. I gjetur në një situatë që në shikim të parë duket se nuk ka zgjidhje, ai ia del me sukses ta dëshmojë veten.

Shumë ndoshta nuk do të guxonin as të provonin të kryenin këtë manovër, por ky shofer e bëri dhe pati sukses.

Shikoni videon që është bërë virale.