Mjekët e Mitrovicës kryejnë një operacion të rrallë

Mjekët e Mitrovicës kryejnë një operacion të rrallë

Në Spitalin e përgjithshëm Mitrovicë, në Repartin e Urologjisë, dy specialistët Dr. Sadri Pllana dhe Dr. Armir Sejdiu për herë të parë kanë kryer një rast me stress incontinentio urinare dhe leucoplacia vesicare urinariae.

Së pari është realizuar TUR- Leucoplacia vasicae urinariae pastaj pastaj është apliku shiriti i T.O.T

Ky intervenim i bënë zgjidhje të gjitha femrave që kanë rrjedhje të pa kontroll të urinës gjatë kollitjes, teshtimës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT