Mitrovicë, zjarrë në shtëpinë e Xhafer Devës (foto)

 

Një zjarrë i madh e ka kapluar shtëpinë e Xhafer Dedës, ish Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë gjatë periudhës 1943 – 1944.
End enuk dihet për motivet e zjarrëvenies, dhe portali DrenicaPress do t’ju mbajë të informuar për më të rejat.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT