Mitrovicë, gjendet një mjet i pashpërthyer

 

Derisa ishte duke punuar, një fshatar në Shupkofc kishte vërejtur një mjetë të dyshuar të pashpërthyer. Njësitë policore ka bërë sigurimin e vendngjarjes derisa rreth orës 18:00 njësiti i FSK-së dhe KFOR-i amerikan ka bërë tërheqjen e mjetit pa incidente.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT