Mitrovica subvencionon fermerët me stufa ngrohëse

 

Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim duke u bazuar në faktin që KFORI Italian i ka dhuruar donacion Drejtorisë për Intergime Europiane dhe Mirëqenie Sociale në Komunën e Mitrovicës katër (4) stufa të mëdha për nxemje me naft, të cilët kanë kërkuar që me këto stufa të furnizohen fermerët që merren me bujqësi.

Andaj, Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Rural bazuar në përgjegjësit statutore  ka marr vendim për të subvencionuar fermerët me këto stufa të mëdha për nxemje me qëllim që fermerët të prodhojnë edhe gjatë stinës së dimërit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT