Miratimi i MSA-së, gëzon Thaçin

Zëvendëskryeministri i parë, Hashim Thaçi, që njëherësh është edhe ministër i Jashtëm i Kosovës i është gëzuar miratimit të paketës së dokumenteve të MSA-së për Kosovën nga ana e Kolegjit të Komisionarëve dhe dërgimin e saj në Këshillin e Bashkimit Evropian, transmeton zeri.info.

“Mirëpres lajmin për MSA-në tashmë të pajtuar nga Komisioni Evropian dhe që tani të dërguar tek shtetet anëtare të BE-së, të cilat do të marrin vendim për nënshkrim final të MSA-së me Kosovën. Hapi i radhës është që së shpejti të arrijmë te nënshkrimi i këtij dokumenti, që do formalizojë dhe përforcojë marrëdhënien në mes Kosovës dhe BE-së”, ka shkruar Thaçi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT