​MINT fton qytetarët t’i adresojnë ankesat për çdo keqpërdorim të çmimeve në treg

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka ftuar qytetarët e Republikës së Kosovës që edhe në ditët festive, të vazhdojnë të adresojnë ankesat e tyre në çdo rast që gjykojnë se ka keqpërdorim apo manipulim lidhur me çmimet në treg.

“Qytetarët inkurajohen të njoftojnë menjëherë Departamentin për Mbrojtjen e Konsumatorit në numrin e telefonit 0800 11000 ose në platformën:

https://konsumatori.rks-gov.net/complaintPost.php

- Advertisement -

MË TË FUNDIT