Ministria del me njoftim, këto janë çmimet e derivateve për sot dhe nesër

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 48 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT