Ministri Ҫollaku mirëpret rezolutën për pengimin e migrimit ilegal

 

Ministri për Integrim Evropian, Bekim Ҫollaku, e ka mirëpritur vendimin e parlamentit të Kosovës për ta miratuar rezolutën që pengon migrimin illegal të qyetarëtve të Kosovës.
Në një postim në faqen e tij zyrtare në Facebook, ministri Ҫollaku u zotua për zbatimin e veprimeve që kërkohen nga kjo rezolutë.
Postimi i plotë në Facebook:
Lajm i mirë që Kuvendi sot e miratoi rezolutën për pengimin e migrimit ilegal të qytetarëve të Republikës së Kosovës. Kjo është mbështetje e gjithë spektrit politik për përforcim të përgjigjjes ndërinstitucionale ndaj kësaj dukurie të dëmshme. Ministria e Integrimit Evropian do të filloj menjëherë zbatimin e veprimeve që kërkohen nga kjo rezolutë, dhe poashtu nga sot do të filloj me përforcimin e fushatës vetëdijësuese.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT