Dy ministra mori me vete kryeministri, Albin Kurti për vizitën e parë zyrtare në Shqipëri.

Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami dhe ai i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, shoqëruan Kurtin në takimet me krerë të shtetit në Tiranë.

Përpos tyre, ishin edhe dy ambasadorët; Nait Hasani dhe Skënder Minxhozi.