Miliarderi ofron 180 milionë dollarë për atë që martohet me vajzën e tij, por vajza ka një problem!

Miliarderi kinez Cecil Chao, po ofron shumën marramendëse të 180 milionëve dollarë për çdo mashkull që do të martohet me vajzën e tij lezbike.

34-vjeçarja Gigi Chao është një lesbike që pret që i ati i saj të pranojë këtë fakt, ndërsa shpreson që ai të ndalojë së tentuari për t’ia ndërruar asaj orientimin seksual.

Ajo gjithashtu pret që i ati të pranojë se Sean Eve është “reja” ose “burri” me të cilën jo u martua në një ceremoni civile në Paris në vitin 2012.

Sean dhe Gigi janë së bashku prej nëntë vitesh dhe janë me të vërtetë të lumtur.

Hong-Kongu nuk i njeh martesat e të njëjtit seks dhe deri në vitin 1991 homoseksualiteti konsiderohej krim.

Image result for Gigi Chao

- Advertisement -

MË TË FUNDIT