Milani afër finalizimit të projektit për stadium të ri

     

     

    Milani është afër finalizimit të projektit për ndërtimin e stadiumit të ri.
    Stadiumi i ri do të jetë dykatësh dhe do të zë 48.000 tifozë brenda, ndërsa plani i stadiumit do të bëhet nga arkitekti që e ndërtoi stadiumin Birds Nest në Bejing.
    Ky stadium pritet të jetë i gatshëm për sezonin 2018-19./drenicapress.info/