Milaim Zeka tregon historinë se si tentuan ta vrisnin për të ia lënë fajin Gani Gecit

Gazetari Milaim Zeka ka treguar se si në vitin 2012 ishte përgatitur një atentat ndaj tij, duke tentuar që t’ia lënë fajin Gani Gecit.Zeka thotë se skenari i këtij atentati ka qenë që revolen me të cilin do ta vranin Milaim Zekën ta vendosnin në veturën e Gani Gecit.

“Në dhjetorin e vitit 2012, ka qenë i përgatitur një atentat ndaj meje. Skenari ka qenë me vu revolen në makinën e Gani Gecit, edhe me u hap lajmi që gjoja Gani Geci e ka vra Milaim Zeken, për shkak që Milaim Zeka e ka vra Ahmet Krasniqin.

Ne kemi bisedu pas një kohe shumë të gjatë me Ganin”, thotë Zeka në Kanal 10.

Ai madje thotë se i urren armët dhe se nuk i ka përdorur kurrë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT