Microsoft vjen me një tastierë të re

Nëse kthehemi pas në Mobile World Congress dimrin e kaluar, Microsoft tregoi një tastierë të re Bluetooth për pajisjet mobile që është e ndarë në dy gjysma. Mund të përshtatet për Windows, Android, iOS, ose pajisje të OS X.

Sipas kompanisë tastier e ‘palosshme’ ofron një përvojë më të mirë në të shtypur se në ekrane me prekje. Kjo është në dispozicion për blerje duke filluar që sot për 99,95 $, raporton techsot.al
Tastiera Universale Folding mund të zgjasë deri në tre muaj pasi karikohet dhe është jashtëzakonisht e lehtë dhe portative: vetëm palose dhe futeni në çantën tuaj.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT