Microsoft drejt blerjes së një aplikacioni të ri

Microsoft vazhdon blerjen e disa prej aplikacioneve më të mira të iOS dhe Android. Pas blerjes së Acompli dhe pastaj aplikacionit kalendar Sunrise, kompania me sa duket ka vendosur objektivat e saj për të marrë Wunderlist. The Wall Street Journal raporton që Microsoft ka rënë dakord për të blerë 6Wunderkinder GmbH, për një çmim diku prej 100 $ dhe $ 200 milion. Marrëveshja ende nuk është finalizuar .

Blerja e Wunderlist përfaqëson lëvizjen e fundit të Microsoft-it për të rritur praninë e saj celular dhe për të mbuluar të gjitha bazat rreth produktivitetit software; Acompli kontrollun e-mailet, Sunrise ishte kalendar, dhe Wunderlist liston mire gjërat që duhet të bëni. Wunderlist ka fituar komente të favorshme në mesin e përdoruesve të Android, iOS, dhe Windows Phone. /techsot/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT