Mevlani i këndoI këngë, Ledjana emocionohet dhe e puth në buzë

Ndonëse shprehet se ka akoma pasiguri, Lediana nuk ka hezituar t’i dhurojë Mevlanit një puthje në buzë.

Në një pjesë të takimit që ata zhvilluan javën e kaluar, por që u transmetua sot, Lediana dhe Mevlani u shfaqën shumë të afërt, ndërsa Mevlani edhe i këndoi asaj.

Duket se Lediana nuk mundi t’i rezistonte dhe e puthi atë në buzë, veprim që habiti jo pak, duke marrë parasysh se Lediana nuk pranonte nga djemtë as edhe një përqafim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT