Messi: Vështirë ndaj Juventusit

 

 

Lionel Messi ka paralajmëruar bashkëlojtarët e tij se Juventusi përbën një kërcënim shumë serioz në finalen e Ligës së Kampionëve, e veçanërisht bashkëvendësi i tij, Carlos Tevez.

Të dy palët do të takohen në finalen e Berlinit më 6 qershor, për të kërkuar lavdinë evropiane.

“Ne do të përballemi me një kundërshtar shumë të vështirë. Juventusi janë fizikisht të fortë, dhe kanë lojtarë të mëdhenj, sikurse Tevezi”, deklaroi Messi, për Sport Premium.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT