Mësoni se çfarë ndodh nëse vendosni një copë akulli në këtë pikë

Të gjithë ne duam të jetojmë më gjatë, të dukemi më të ri, të kemi më shumë energji dhe të drejtojmë një jetë të plotë në të gjtha aspektet, apo jo? Si mund të realizohet kjo?

Sigurisht, ha shëndetshëm, ji aktiv, mbaje mendjen të mprehtë, the mos bëj aktivitete me rrezikshmëri të lartë përnjëherësh. Por me një mënyrë tjetër, një copë akulli dhe ca momente të shkurtra mund të ndihmojnë gjithashtu. Tek baza e kafkës tuaj, në qafë, ndodhet një pikë e njohur me emrin Feng Fu.
Është një pikë presioni (shtypjeje) e ndodhur në bazën e kafkës, në majën e qafës tuaj. Nëse vendos akull rregullisht mbi të, ka efekte vitalizimi dhe të bën të ndihesh më i ri si trup.
Sëmundjet zhduken dhe e gjen veten më energjik dhe më të lumtur.
Shtrihu mbi stomak dhe vendos një kub akulli në pikën Feng Fu. Lëre aty për 20 minuta. Mund të përdorësh edhe fasho për ta mbajtur në vend nëse ke ndërmend të lëvizësh.
Duke e bërë një herë në mëngjes me stomakun bosh dhe përsëri para se të flesh. Çfarë sjell kjo gjë?
1. Përmirëson cilësinë e gjumit.
2. Përmirëson humorin tënd.
3. Ndihmon në rregullimin e tretjes.
4. Ndihmon në heqjen e të ftohurit.
5. Pushon dhimbjen e dhëmbëve dhe të kokës.
6. Mund të ndihmojë heqjen e sëmundjeve të mushkërisë dhe kardiovaskulare.
7. Mund të ndihmojë në problemet me tiroidet.It may help thyroid issues.
8. Mund të ndihmojë në simptomat e ciklit menstrual.
9. Mund të përmirësojë shëndetin mendor. /qiriu.net/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT