Mësohet origjina e sulmuesve të Berlini

Sipas informatave të pakonfirmuara autorët e sulmit në Berlin, ku lanë të vdekur 9 persona dhe 50 tjerë të plagosur thuhet të jenë pakistanez dhe jo siq është raportuar më parë se ata ishin nga Çeçenia, raporton Wlet.de, transmeton Indeksonline.

Policia gjermane është duke hetuar se mos kamioni i cili i përdor në këtë sulm mund të ketë qënë i vjedhur ose i marrë me qera siç kishe ndodhur në sulmin e Nicës në Francë.