Mësohet data e rikthimit të Luanit në ring

    Boksieri nga Juniku do të rikthete përsëri në ring, për të “testuar” edhe një herë forcen e tij.

    Gjithçka është zyrtare dhe legjenda e boksit kosovar, Luan Krasniqi, më 7 nëntor do të rikthehet në ring, ku në Gjermani do të organizohet një mbrëmje humanitare në boks.

    Pos Krasniqit, dashamirët e boksit në ring në natën e 7 nëntorit, do të mund ta shohin edhe Uëe Huck dhe Francois Botha.

    .