Mësohet arsyeja e rrahjes: Familjarët e zënë kryefamiljarin me të dashur – atë e bëjnë për spital

Mësohet arsyeja e rrahjes: Familjarët e zënë kryefamiljarin me të dashur – atë e bëjnë për spital raportoi për parë për një rrahje brutale në komunën e Pejës.

IndeksOnline mëson nga burime të sigurta se bëhet fjalë për një rast familjar.

Burimet për IndeksOnline thonë se familjarët e kanë zënë kryefamiljarin e tyre me të dashur.

Për këtë arsyeje, dy persona, një grua dhe një burrë, shihet duke e rrahuar një vajzë të re në rrugë.

IndeksOnline po ashtu mëson se personat në video janë arrestuar nga Policia e Kosovës të cilët arritën në kohë në vendin e ngjarjes.

Në videon që ka siguruar IndeksOnline dëgjohet gruaja duke thënë “a merresh me babë temin”./IndeksOnline//IndeksOnline/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT