Vazhdojnë shkeljet e rregullave të trafikut nga ana e qytetarëve.

Me ardhjen e mërgimtarëve gjatë sezonës së verës është ngarkuar edhe trafiku.

Ngarkesa e madhe në trafik ka bërë që shumë shpesh të evidentohen edhe shkelje nga ana e vozitësve.

Jo rrallëherë, në fotografitë dhe videot që shpërndahen në rrjete sociale, shihet se mërgimtarët shkelin rregullat.

Në një fotografi të siguruar nga lajmi.net, një veturë me targa të huaja shihet teksa kalon në të kuqen në semafor.