Kompania e famshme ajrore, Lufthansa do të ofrojë nga kjo verë shërbimin për pasagjerët që duan të flejnë gjatë fluturimeve.

“Sleeper’s Row” quhet ky shërbim që do të aplikohet së shpejti.

Megjithatë, ky shërbim është i limituar dhe se do të mundësohen tri-katër vende për fjetje të pasagjerëve.

Oferta është në dispozicion për një pagesë shtesë prej 169 euro. Në kuadër të ofertës mund të shfrytëzohen edhe një dyshekë, jastëkët dhe batanijet.

Ekspertët thonë se fjetja në aeroplan është e pakëndshme dhe shpeshherë shkakton dhembje të qafës./Indeksonline/