Mërgim Lushtaku: Qytetarët do ta shohin fytyrën e vërtetë të Albin Kurtit

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku, në fjalën e tij në seancën plenare kur pritet të votohet qeveria Kurti, tha se qytetarët e Kosovës tani do ta shohin fytyrën e vërtetë të Albin Kurtit.

“Bllokadat e tyre për disa muaj do të ketë pasoja. Në politikën e z.Kurti çdo gjë është relative. Qytetarët do të shohin fytyrën e vërtetë të tij. Për të parë fytyrën e vërtet të tij, jepjani karrigen e pushtetit. Koalcioni nuk mund te jetë i shpresës dhe i parimit”, tha ai. /Front Online/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT