Njëri ndër deputetët më të votuar të Partisë Demokratike të Kosovës, Mergim Lushtaku, ka komentuar zgjedhjen e numrit të PDK-së për zgjedhjet komunale në Kosovë. Lushtaku tha se PDK është alternativa më e mirë për çdo qytetarë të Kosovës, shkruan Drenica Press.

Ai më tutje shtoi se “Partia Demokratike e Kosovës, është alternativa më e mirë për qeverisjen lokale në zgjedhjet e 17 tetorit 2021.
Nr. 1️⃣7️⃣7️⃣✔️ është numri i cili do të jetë çelësi i zgjidhjes së problemeve të qytetit tuaj! Është vendim i juaji se kujt do t’ia besoni udhëheqjen për zhvillimin e lagjes, fshatit apo qytetit për katër vitet e ardhshme, andaj besojani më të mirit!
Ju qytetarë të dashur, më së miri dini të vlerësoni se çfarë kahje duhet të merr komuna e juaj dhe kush ka kapacitetin dhe njohuritë profesionale për ta drejtuar si duhet.
Bashkohuni me platformën me reale për ju, bashkohuni me #PDK!