Mëngjesi në qytetin e Drenasit

Mëngjesi në ditën e sotme në Drenas po mbizotëron me një atmosferë mjaft të këndshme.
Rrezet e diellit po ngrohin sado pak qytetarë të shumtë në këtë stinë dimri, të cilët ia kanë mësy rrugëve të qytetit për në vendete punës ku punojnë. Një shtresë e lehtë bore ka mbuluar qytetin mbrëmë dhe që këtij mëngjesi po i jep një pamje të mirë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT