Me gomar në mbrëmjen e maturës Surprizon djaloshi nga Gramshi (video)

Mbrëmja e maturës është dita me e veçantë për adoleshentët. Vajzat zbukurohen dhe veshin fustanet e ballos ndërsa djemtë janë të fiksuar që në mbrëmjen e maturës të shkojnë me makina të shtrenjta dhe lukzoze.
Ndërsa ky djalosh nga Gramshi i ka habitur dhe surprizuar të gjithë kur në mbrëmjen e maturës ka mbërritur jo mbi një makinë të bukur dhe luksoze por mbi një gomar./shqiptarja/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT