Me 77 vota pro kalon ligji për pandeminë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro projektligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19, me përjashtim të njërit nga LDK.

77 deputetë kanë votuar për dhe një kundër, kështu në shyqrtim të parë ky projektligj ka kaluar.

“Konstatoj se me 77 deputetë që votuan për, një kundër kalon në shqyrtim të parë projektligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë Covid-19.”, ka thënë kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.

Nga seanca, shihet se vetëm një deputet i LDK’së votoi kundër këtij projektligji.

Ndryshe, kjo seancë e Kuvendit ka kaluar me shumë akuza e replika, megjithatë, deputetët e kanë kaluar projektligjin.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT