Më 20 maj fillon ndërtimi i shtëpive në Kroin e Vitakut

Afatin kohor i dy kryetarëve të Mitrovicës së Veriut dhe të Jugut, që deri më 20 maj serbët e veriut në Lagjen “Kroi i Vitakut”, të lëshojnë pe që shqiptarët të ndërtojnë shtëpitë të tyre, opozita e quan turpin më të madh. Blerja e kohës nga ana e serbëve në krye me kryetarin Rakiq, sipas tyre, vetëm do të zhagitë procesin e ndërtimit të shtëpive. Banorët shqipatrë këmbëngulin se pas kësaj date, pvarësisht qëndrimit të serbëve, ata do të ndërtojnë sërish shtëpitë e tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT