Me 10 euro nga Berlini në New York!

 

Duket e pabesueshme , por është e vërtetë se me 10 mund të udhëtosh nga Berlini në New York.
Këtë e ka bërë të mundur kompania ajrore “Ryanair”, e cila ka miratur planet për të udhëtuar nga Evropa në Amerikë me vetëm 10 euro në një drejtim.
Ideja është pjesë e një strategjie për të lidhur aeroporte të tilla si ato të Londrës dhe Berlinit me New York, Boston dhe Miami.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT