Mbyllet universiteti i jashtëligjshëm – ECPD

Ministria e Arsimit ka nxjerrë vendim për mbylljen përfundimtare të Qendrës Evropiane për Paqe dhe Zhvillim – ECPD, në të cilin nga përfundimi i luftës janë pranuar studentë në programet për master e doktoratë.
Në vendimin e nënshkruar nga kryeinspektori i Arsimit, Dëfrim Gashi, të cilin e ka siguruar të martën gazeta, theksohet se ndalimi i ushtrimit të veprimtarisë arsimore të ECPD-së bëhet për shkak të mungesës së licencës.
“Ndalohet ushtrimi i veprimtarisë arsimore të arsimit të lartë në Republikën e Kosovës, të të ashtuquajturit institucion i arsimit të lartë ECPD – Qendra Evropiane për Paqe dhe Zhvillim”, thuhet në paragrafin e parë të vendimit,shkruan “K.ditore”, teksa shtohet se vendimi hyn në fuqi me rastin e nënshkrimit, që i bie se ka hyrë në fuqi.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT