Mbyllen vendvotimet në Drenas

Bëhet e ditur se janë mbyll vendvotimet në Komunën e Drenasit. Votimet e hapura kanë qenë që nga ora 7:00 e mëngjesit dhe zgjatën deri në ora 19:00 e mbrëmjes, ku qytetarë të shumtë ju drejtuarn kutive të votimit për të zgjedh kryetarin e tyre të ardhshëm.

Në garë për të parin e Drenasit janë Ramiz Lladrovci nga PDK, Isa Xhemajlaj nga Nisma, Bedri Nika nga LDK, Vehbi Berisha nga partia Fjala, Elmi Thaçi nga AKR dhe Xhavit Drenori kandidat i pavarur.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT