Mbyllen dy lokale në Skenderaj, nuk respetuan vendimin për mbyllje

Inspektorati i Komunës së Skenderajt se bashku me Policinë e Kosovës sapo kanë mbyllur edhe dy kafiteri në Skenderaj, të cilat nuk kanë respektuar vendimin për mbyllje.

Pas mbylljes së lokaleve ndaj pronarëve të bizneseve është hapur rasti tek Prokurori i Shtetit për procedura të metejme.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, bën thirrje që të respektohen vendimet dhe masat e ndermarra nga Komuna dhe Qeveria për parandalimin e infeksionit COVID-19.

Në mbrojtje të shëndetit të qytetarëve!

Pa frikë, por me kujdes të shtuar!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT