Mbushet oda në Aqarevë me përkrahës të Sami Lushtakut (FOTO)

Në përgatitje të zgjedhjeve qendrore që pritet të mbahet gjatë muajit shkurt të këtij viti, kanë filluar edhe takimet e liderëve të partive politike me strukturat partiake.

Sami Lushtaku një takim të tillë e mbajti në fshatin Aqarevë të Skenderajt.

Më këtë rast Lushtaku tha se: “Mikpritje e ngrohtë në Aqarevën legjendare të UÇK-së. Aqareva si asnjëherë më parë është e gatshme për fitoren e Partisë Demokratike të Kosovës! SL”

Imazhi mund të përmbajë: 1 person, ulur dhe E brendshme

- Advertisement -

MË TË FUNDIT