Mbrojtja në rastin “Drenica 2” kërkojnë lirimin e të akuzuarve

Në Gjykatën Themelore të Mitrovicës në veri të këtij qyteti, të hënën është mbajtur fjala përfundimtare e mbrojtjes në rastin “Drenica 2”, ku të dyshuar për krime lufte janë Sylejman Selimi, Agim, Bashkim, Driton e Selman Demaj, Fadil, Jahir, Nexhat dhe Zeqir Demaku, si dhe Isni Thaçi.

Avokatët Bajram Tmava, Artan Qerkini dhe Mexhit Syla, në fjalën e tyre përfundimtare kanë kërkuar nga trupi gjykues vendim lirues për klientët e tyre, pasi siç thanë ata, aktakuza nuk vërteton fakte të cilat përfshinë klientët e tyre në vepra penale.

Seanca është duke vazhduar.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT